Foglalj időpontot!

Amennyiben szükséged van professzionális termékfotókra, akkor foglalj online időpontot hozzánk. Szegeden munkaidőben a szabad időpontok függvényében azonnal jöhetsz, Budapesten havonta egyszer érhető el a szolgáltatásunk, de amennyiben több órát foglalnál más városban, keress és megoldjuk!  A foglalás visszaigazolásakor küldjük az időpontra vonatkozó előleg számlát is. Az összeg beérkezése után tudjuk a foglalást véglegesíteni, amelyről emailben értesítünk.

A fotózás

A lefoglalt időpontban a fotógép és a teljes infrastruktúra teljes egészében a rendelkezésedre áll. Amennyiben még nem voltál nálunk, természetesen betanítunk a használatára (ez nagyjából 10 perc)  illetve folyamatosan jelen leszünk a fotózás alatt, ha kérdésed akadna. Egy háttér nélküli (kivágott) termékfotó 5 másodperc alatt készül el. A szerkesztő szoftver segítségével villámgyorsan szerkeszthetőek a kész fotók

innovativ_termekfotozas_fotogep

Használd a professzionális termékfotókat

A kész képek teljes egészében a Te tulajdonod, azonnal fel is töltheted a webáruházadba vagy ahova szeretnéd. A lefoglalt időszakban annyi termékfotót készíthetsz, amennyit csak szeretnél, nincs korlát!

Are you 21 or older? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.