Foglalj időpontot!

Amennyiben szükséged van professzionális termékfotókra, akkor foglalj online időpontot hozzánk. Szegeden munkaidőben a szabad időpontok függvényében azonnal jöhetsz, Budapesten havonta egyszer érhető el a szolgáltatásunk, de amennyiben több órát foglalnál más városban, keress és megoldjuk!  A foglalás visszaigazolásakor küldjük az időpontra vonatkozó előleg számlát is. Az összeg beérkezése után tudjuk a foglalást véglegesíteni, amelyről emailben értesítünk.

A fotózás

A lefoglalt időpontban a fotógép és a teljes infrastruktúra teljes egészében a rendelkezésedre áll. Amennyiben még nem voltál nálunk, természetesen betanítunk a használatára (ez nagyjából 10 perc)  illetve folyamatosan jelen leszünk a fotózás alatt, ha kérdésed akadna. Egy háttér nélküli (kivágott) termékfotó 5 másodperc alatt készül el. A szerkesztő szoftver segítségével villámgyorsan szerkeszthetőek a kész fotók

innovativ_termekfotozas_fotogep

Használd a professzionális termékfotókat

A kész képek teljes egészében a Te tulajdonod, azonnal fel is töltheted a webáruházadba vagy ahova szeretnéd. A lefoglalt időszakban annyi termékfotót készíthetsz, amennyit csak szeretnél, nincs korlát!