Mitől vagyunk mások a többi termékfotóstól?

Időt spórolsz velünk

Mivel mi magunk is webáruház tulajdonosok vagyunk, ezért pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos és főleg mennyire időigényes a profi termékfotók beszerzése, elkészítése. Ráadásul, ha folyamatosan frissülő készletről beszélünk, ez a feladat is folyamatos kihívást jelent. Ez a mi esetünkben sem volt másképp. A vevők minél több szögből szeretnék látni a terméket, virtuálisan kézbe venni, akár megforgatni. Az innovatív bér-termékfotózással rengeteg időt spórolhatsz meg.

A fotógép

A megoldást, végül, amit találtunk a folyamatos termékfotózásra azt a fotógép oldotta meg. A fotógép megold mindent. Be kell csak tenni a terméket a gépbe, a kamerát a megfelelő szögbe állítani (mindezt egy monitoron keresztül ellenőrizve) és a megfelelő beállítások mellett 5 másodperc alatt készül el egy termékfotó, úgy, hogy már a háttér is ki van vágva.

Egyedi, személyre szabott fotók

Te ismered a legjobban a termékedet és pontosan tudod, hogy mire szeretnéd a vásárlóid figyelmét irányítani. Mi biztosítjuk az eszközt a fotózáshoz, Te pedig hozod a termékeket és egy rövid betanítás után, már saját, egyedi, profi minőségű termékfotókat készíthetsz. Nincs utómunka, szerkesztés, kivágás, mindezt az innovatív fotógép elvégzi, ráadásul azonnal. Már nem kell napokat várni a kész fotókra. A termékfotók ezután már azonnal használhatóak.​

Rugalmasan, több helyszínen

Fotógépünkkel folyamatosan járjuk az országot, így több városban is elérhetőek vagyunk időről-időre. Jelenleg Szegeden és Budapesten tudunk bér-fotózást vállalni, de folyamatosan keressük a partnereket így érdemes feliratkozni hírlevelünkre további információért.